CARAVANFORUM

caravan forum for campere
 
PortalePortale  IndeksIndeks  GalleryGallery  SøkSøk  Bli MedlemBli Medlem  Logg Inn  

Share
 

 Italia 2019

Go down 
Gå til side : Previous  1, 2, 3
AvInnlegg
quattro1
DIREKTØR!
DIREKTØR!


Male
Antall Innlegg : 616
Registration date : 08.12.2011

Italia 2019 - Page 3 Empty
PosteTema: Re: Italia 2019   Italia 2019 - Page 3 Icon_minitimeMan 19 Aug 2019 - 19:40

For oss blir det over 5000 i netto differanse, ca 50 mil til Oslo og nesten det samme å kjøre fra Hirtshals til på høyde med Kiel. Antall overnattinger blir det samme. Bedre veier der, selvsagt, men likevel. Og så er det noe med holdningen også, "vi fyller båten uansett". Vi kjører E 16 til Oslo. Litt håpløst å først måtte kjøre til Lærdal, men slik er det.

Italia er topp! Dere kan jo kanskje ta et stopp i Soltau Heide Park eller Gardaland i stedet for Astrid Lindgren dersom dere kjører rett sørover, eller Aqualandia nede på lidoen. Og det er mye interessant å se på hele veien, særlig Bayern er flott. Jentene ville kanskje også synes det var stas med et stopp i Füssen og se på Neuschwanstein og Hohenschwangau-slottene, imponerende saker. Det er mange muligheter for fine opplevelser, Tyskland har mye å by på.

Frankrike anser vi oss ferdige med, tror jeg (ikke særlig begeistret), det samme gjelder Nederland og Belgia. Men kan likevel anbefale kystveien fra Marseilles til Genova, den er flott. Tar også gjerne en ny tur til Paris, men da blir det fly.
Mulig vi kjører en ny tur til Praha neste år, ser oss litt mer rundt i Tsjekkia, eventuelt med en avstikker til Krakow (på veien sørover). Ingenting er fast planlagt forløpig, men Italia er målet som vanlig. I år kjørte vi først til Riccione ved Rimini, besøkte San Marino, Rimini og Ravenna, deretter Firenze i 4 dager før vi kjørte til lidoen. Firenze var fryktelig varmt, 39 når vi kom kjørende dit. Synes synd på de som ikke hadde klima.
Til Toppen Go down
quattro1
DIREKTØR!
DIREKTØR!


Male
Antall Innlegg : 616
Registration date : 08.12.2011

Italia 2019 - Page 3 Empty
PosteTema: Re: Italia 2019   Italia 2019 - Page 3 Icon_minitimeLør 28 Sep 2019 - 23:15

Sverige blir svake saker i forhold til Italia, bare prøv!
Vi kan vel vanskelig si at vi vanligvis kjører strake veien til Italia, selv om vi faktisk gjorde det sist sommer. Vi er på tur i 6 uker, og lager opplevelsestur både ned og opp igjen med ulike ruter og ulike mål. Men et par gode uker på Garden Paradiso på lidoen, det er fast. Ingenting er bedre enn å få opp markisen, få pakket opp grillen, og være klar til supre dager på lidoen med sommer, sol og gode saker på grillen etter en flott dag på stranden. Supert! Og mye interessant å besøke i nærområdet.

Kjør til Italia!
Til Toppen Go down
 
Italia 2019
Til Toppen 
Side 3 av 3Gå til side : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
CARAVANFORUM :: Langs Vegen :: Veien til Italia-
Gå Til: