CARAVANFORUM
Vil du reagere på denne meldingen? Registrer deg på forumet med noen få klikk eller logg inn for å fortsette.
CARAVANFORUM

Caravan forum for campere
 
PortalePortale  IndeksIndeks  GalleryGallery  SøkSøk  Latest imagesLatest images  Bli MedlemBli Medlem  Logg Inn  

 

 På tur til Gekås Ullared

Go down 
AvInnlegg
Rebell
CARAVAN BOSS
CARAVAN BOSS
Rebell


Male
Antall Innlegg : 237
Registration date : 22.01.2012

På tur til Gekås Ullared Empty
PosteTema: På tur til Gekås Ullared   På tur til Gekås Ullared Icon_minitimeLør 23 Jun 2012 - 12:20

Ettersom både min samboer og jeg hadde en friuke til pvers, bestemte vi oss for å henge på vogna og kjøre til Ullared, en tur på ca 90 mil en vei. Dette var en 6 dagers tur.
Veldig kjekt å få tatt en slik halvlang tur før en skal ut på tur i fellesferien.
På turen hadde vi selskap av hunden vår Maldini (4) og marsvinet Pernille (4). Alle må jo være med Smile
Med to bur i bagasjerommet, var det ikke plass til så mye i bilen, så alt pikk-pakket tok vi i vogna. Var litt redd for at vi kjørte med overlast, men en tur på vekta viste at vi hadde 60 kg å gå på.

Vel, som man sier: Ute på tur, aldri sur. Heller ikke med en bil som koker. Det er jo typisk at slike ting skjer på ferietur.... Rolling Eyes I svak oppoverbakke steg temperaturen til ca 120 grader. På flat mark kom den ikke under 90 grader. Vi hadde en del pauser, men tok oss ned til Moss på dag 1. Her var vi på NAFcampen Nes camping http://nescamping.no/ . Vi kom ganske sent så vi fikk stå rett utenfor selve campingen og fikk tilgang til strøm og sanitæranlegg.

På morgenen dag 2 var det om å finne et verksted som kunne se på bilen. Heldigvis var Bertel O Steen i Moss behjelpelige med å finne verksted da de selv ikke hadde mulighet til å se på bilen. Vi fikk komme på Moss Bilsenter. Der kunne de konstatere at kjølevifta var gåen.
Takk til både BOS og Moss Bilsenter for super service!! De på campingen var også greie og lot oss ha vogna stående der til vi var ferdige på verksted.

Senere på dagen fortsatte turen til Ullared i plaskregn. Med noen stopp her og der for lufting av dyra og dieseltanking kom vi fram til campingen ca kl 20.
Vi valgte å bo på Kalvs familiecamping http://www.kalvscamping.se/ ca 3 mil utenfor selve Ullared. Det var en liten, men veldig fin og rolig camping.
Dette er campingen for deg som vil ha det rolig. Ren terapi for sjelen. Nydelig beliggenhet og hyggelig betjening. Dette er altså ingen camping for de som ønsker stor vannpark og muligheten for masse action på campingplassen.

Dag 3 var heldigvis været bedre. Tur til Gekås Ullared sto på programmet. Vi hadde skjønt at varehuset var temmelig stort... men det var helt enormt!
Vi var der noen timer og da var vi fornøyd. I følge en person som jobbet der var det "rolig" den dagen, men for oss minte det om en typisk lørdag på OBS!. Tør ikke tenke på hvordan det er på Ullared der når det er travelt... Shocked
Om kvelden var det tid for grilling på vår nyinnkjøpte grill.

Dag 4 var det veldig varmt og frokosten ble tatt ute. Dette ble en ren avslappingsdag med turgåing og bare litt utforsking av nærmiløet.
Grilling selvfølgelig Cool

Dag 5 var det på tide å sette turen nordover igjen. Vi kjørte til Oslo for å ta ei natt på Bogstad camping http://www.bogstadcamping.no/ som også er en NAF camp. Campingen var forsåvidt OK, men synes det var slitt og bar preg av å ikke blitt tatt vare på. Uklippt gress, ødelagte gjerder o.l trekte ned helhetsinntrykket. Sanitæranlegget var OK i seg selv, men dusjene bar preg av dårlig vask. Var mye gammelt hår og skitt som lå i dusjene og hyller for å legge ting på var ikke vasket. Sånne ting trekker voldsomt ned synes vi da... No

Dag 6 var vi klar for siste etappe hjem. Turen var vellykket til tross for blandet vær og problemer med bilen. Det ble veldig mye kjøring og lite avslapping, men det var vi forberedt på på forhånd. På tur oppover var det et par nestenulykker pga flere horrible forbikjøringer foretatt av enkelte som MÅ forbi selv om trafikken holder god fart... Enkelte er komplette idioter etter veien. Evil or Very Mad

Totalt ble det tilbakelagt en distanse på drøyt 200 mil.

Nå er det bare å glede seg til neste tur. Cool


Til Toppen Go down
 
På tur til Gekås Ullared
Til Toppen 
Side 1 av 1
 Similar topics
-
» Turen til Ullared
» Ullared camping?

Permissions in this forum:Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
CARAVANFORUM :: REISESKILDRINGER :: REISE I SVERIGE-
Gå Til: