CARAVANFORUM
Vil du reagere på denne meldingen? Registrer deg på forumet med noen få klikk eller logg inn for å fortsette.
CARAVANFORUM

Caravan forum for campere
 
PortalePortale  IndeksIndeks  GalleryGallery  SøkSøk  Bli MedlemBli Medlem  Logg Inn  

 

 Alde sirkulasjonspumpe går men det er ingen varme.

Go down 
AvInnlegg
Katti70



Antall Innlegg : 4
Registration date : 19.01.2017

Alde sirkulasjonspumpe går men det er ingen varme. Empty
PosteTema: Alde sirkulasjonspumpe går men det er ingen varme.   Alde sirkulasjonspumpe går men det er ingen varme. Icon_minitimeSøn 3 Feb 2019 - 20:16

Hei.
Har en Hobby 2013 modell. Vi får ikke varme i vognen. Pumpen går men det vises feilmelding «connection failure» i displaiet. Noen som kan hjelpe? 🙏
Til Toppen Go down
Johnny
ALMOST MEMBER OF HONOR!!
ALMOST MEMBER OF HONOR!!
Johnny

Antall Innlegg : 8824
Age : 64
Localisation : Songdalen/Vest Agder
Registration date : 12.03.2007

Alde sirkulasjonspumpe går men det er ingen varme. Empty
PosteTema: Re: Alde sirkulasjonspumpe går men det er ingen varme.   Alde sirkulasjonspumpe går men det er ingen varme. Icon_minitimeMan 4 Feb 2019 - 20:43

Etter bruksanvisningen for alde er dette tilkoblingsfeil mellom varmekjelen og betjeningspanelet.
Forslaget mitt er å sjekke på baksiden av panelet om det er kontaktpunkter som er løse eller med dårlig kontakt. Samme nede på kjelen. Hjelper ikke dette så foreslår jeg å kontakte en servicemann som kan hjelpe.
Til Toppen Go down
https://www.facebook.com/johnny.utsogn?ref=tn_tnmn
Katti70



Antall Innlegg : 4
Registration date : 19.01.2017

Alde sirkulasjonspumpe går men det er ingen varme. Empty
PosteTema: Re: Alde sirkulasjonspumpe går men det er ingen varme.   Alde sirkulasjonspumpe går men det er ingen varme. Icon_minitimeMan 4 Feb 2019 - 20:46

Ok. Tusen takk 😊
Til Toppen Go down
janp
GENERAL!
GENERAL!
janp

Antall Innlegg : 3187
Registration date : 19.01.2012

Alde sirkulasjonspumpe går men det er ingen varme. Empty
PosteTema: Re: Alde sirkulasjonspumpe går men det er ingen varme.   Alde sirkulasjonspumpe går men det er ingen varme. Icon_minitimeTir 5 Feb 2019 - 15:43

"Connetion Failure" har vel flere andre hatt tidligere her på forumet. Søk litt så finner du tips vil jeg tro, om Johnnys tips ikke løser saken. Ellers er Aldes tekniske avdeling flinke til å svare på epost om du sender forespørsel.
Er vogna di akkurat utenfor garanti så er det litt kjedelig om det må skiftes noe. Deler til Alde koster, og hvis det er feil i kortet på hovedenheten blir det fort en del arbeidspenger også.

Håper at det er enklere å løse enn bytte av kort eller panel.
Til Toppen Go down
Katti70



Antall Innlegg : 4
Registration date : 19.01.2017

Alde sirkulasjonspumpe går men det er ingen varme. Empty
PosteTema: Re: Alde sirkulasjonspumpe går men det er ingen varme.   Alde sirkulasjonspumpe går men det er ingen varme. Icon_minitimeSøn 17 Feb 2019 - 16:20

Har skiftet kretskort men samme feilmelding kommer opp. Pumpen starter fint men stopper etter en stund og da kommer feilmeldingen opp. Finner ikke samme problem her inne.
Til Toppen Go down
Sponsored content




Alde sirkulasjonspumpe går men det er ingen varme. Empty
PosteTema: Re: Alde sirkulasjonspumpe går men det er ingen varme.   Alde sirkulasjonspumpe går men det er ingen varme. Icon_minitime

Til Toppen Go down
 
Alde sirkulasjonspumpe går men det er ingen varme.
Til Toppen 
Side 1 av 1

Permissions in this forum:Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
CARAVANFORUM :: CAMPINGVOGNER :: VARMESYSTEMER-
Gå Til: