CARAVANFORUM
Vil du reagere på denne meldingen? Registrer deg på forumet med noen få klikk eller logg inn for å fortsette.
CARAVANFORUM

Caravan forum for campere
 
PortalePortale  IndeksIndeks  GalleryGallery  SøkSøk  Bli MedlemBli Medlem  Logg Inn  

 

 Camping i koronanorge 2020

Go down 
AvInnlegg
quattro1
DIREKTØR!
DIREKTØR!


Male
Antall Innlegg : 984
Localisation : Hordaland
Registration date : 08.12.2011

Camping i koronanorge 2020 Empty
PosteTema: Camping i koronanorge 2020   Camping i koronanorge 2020 Icon_minitimeFre 12 Jun 2020 - 4:24

Hvordan blir dette da? Har bestilt noen overnattinger på øst- og sørlandet, men vet ikke helt hvor lenge jeg gidder. Ser at de mer kjente plassene nedover sørlandet priser seg friskt, helt i nivå med italienske superplasser som de på ingen måte kan konkurrere med standardmessig - og altså uten å levere varene tilsvarende - det kan straffe seg.
Egentlig sørgelig å måtte velge mellom dyre norske plasser med redusert tilbud eller å plassere vogna direkte på vinterlagring igjen til ny tur nedover Europa, heller mest til ny tur nedover Europa der vi trives best. Norske campingplasser som tilbyr en liten flekk med gress til overpris uten videre tilbud er bare irriterende. De som har kjørt endel nedover Europa vet hva som er standarden og prisnivået der. Det hjelper lite med kabelsatan for de som er likegyldige til slike påfunn.
Til Toppen Go down
Rashid
HOFFSJEF!
HOFFSJEF!
Rashid

Male
Antall Innlegg : 1391
Localisation : Levanger
Registration date : 12.10.2008

Camping i koronanorge 2020 Empty
PosteTema: Re: Camping i koronanorge 2020   Camping i koronanorge 2020 Icon_minitimeFre 12 Jun 2020 - 17:50

Så enig, så enig. Satser på å kjøre mot syd med en gang reiseforsikring er gyldig.
Til Toppen Go down
janp
GENERAL!
GENERAL!
janp

Antall Innlegg : 3219
Registration date : 19.01.2012

Camping i koronanorge 2020 Empty
PosteTema: Re: Camping i koronanorge 2020   Camping i koronanorge 2020 Icon_minitimeFre 12 Jun 2020 - 18:18

Quattro: reis til Tyskland, d. Det skal vi. Rundt 8-9 juli drar vi sannsynligvis. Snakket med noen på det danske politi's infotelefon i dag. Kan ikke stoppe underveis for overnatting. Så da blir det morgenferje fra Larvik, ankomst Danmark ca kl 1200, for så å reise umiddelbart ned mot tysk grense. 1 stopp sør for Hamburg for så å reise til Moseldalen. Det er planene nå i dag, ting kan nok bli endret så inednting er helt sikkert.
Booking fra tysk overnattingssted må fremvises, med navnene på de reisende, for å få komme inn i Danmark.

Sørlandets campingplasser er friskt priset, så får man ta det som det blir. Shocked
Til Toppen Go down
quattro1
DIREKTØR!
DIREKTØR!


Male
Antall Innlegg : 984
Localisation : Hordaland
Registration date : 08.12.2011

Camping i koronanorge 2020 Empty
PosteTema: Re: Camping i koronanorge 2020   Camping i koronanorge 2020 Icon_minitimeLør 13 Jun 2020 - 0:28

Dessverre, blir nok Norge i år for oss, men god tur sørover! Sjefen har bestemt at slik er det. Hadde gjerne kjørt sørover som vanlig, men jeg er nok grundig i risikosonen så det nok er lite aktuelt er bestemmelsen. Egentlig takknemlig for omsorgen, men synes det er synd med en ødelagt sesong. Gleder oss til normal ferietur i 2021, vaksinert og klar for nye eventyr.

Men hvor ble det av Lofoten sammen med 499999 andre da? Forsvant reiselysten dit, eller?

Synes Tyskland høres bra ut, kos dere! Mye god riesling i området. Kjør også gjerne til Bayern, besøk Nürnberg, München m.v., og om været passer, ta en tur ut på Herreninsel for å se på Versailleskopien til Ludwigen, pluss selvfølgelig Neuswanstein, selve eventyrslottet, pluss Hohenswangau der Ludwigen vokste opp, i tillegg til Nymphfenburg slott i München. Fantastiske steder å besøke, anbefales. Ønsker dere god tur!
Til Toppen Go down
quattro1
DIREKTØR!
DIREKTØR!


Male
Antall Innlegg : 984
Localisation : Hordaland
Registration date : 08.12.2011

Camping i koronanorge 2020 Empty
PosteTema: Re: Camping i koronanorge 2020   Camping i koronanorge 2020 Icon_minitimeLør 13 Jun 2020 - 1:43

Ellers, janp, minner bare om at det er kun 44 mil fra Füssen til Cavallino Treporti på lidoen. Veiene er bra, og ta gjerne et stopp ved Garda underveis om du vil, flott temperatur og nydelig klima ellers. Og mye å besøke rundt omkring om du vil, f. eks. Sirmione, nydelig by. Anbefales sterkt!!
Lykke til på turen!
Til Toppen Go down
janp
GENERAL!
GENERAL!
janp

Antall Innlegg : 3219
Registration date : 19.01.2012

Camping i koronanorge 2020 Empty
PosteTema: Re: Camping i koronanorge 2020   Camping i koronanorge 2020 Icon_minitimeLør 13 Jun 2020 - 7:36

Enklere å reise opp til nordnorge senere. Tyskland er ove 100 mil lengre, og pga mulige restriksjoner senere også så gjør vi dette i år. Godt du minner om Italia, men det er skrinlagt. Vi reiser heller til Mexico og sitter ved karibien og nytef roen i sjøkanten, med all mat og drikke inkludert. Og gjenopplever det vi fikk se av kultur for nesten 20 år. Har man ikke vært der så er det helt umulig å forestille seg det. For å si det igjen: vi drar ikke ene og alene ftor å bo på en flott campingplass eller et flott hotell, det er noe annet som betyr mere.
Men om det blir enkelt å få til en tur til Tyskland i år; det gjenstår å se. Og det er pga danskenes krav om 6 dagers opphold om du tenkef å stoppe noen timer for å sove når du skal bruke landet kun for transit. Å få på plass hjemreise er heller ikke enkelt, hvis man skal ta ferje midt på dagen og ikke får stoppe for å overnatte/hvile. Litt uforståelig dette med 6 døgn.
Til Toppen Go down
quattro1
DIREKTØR!
DIREKTØR!


Male
Antall Innlegg : 984
Localisation : Hordaland
Registration date : 08.12.2011

Camping i koronanorge 2020 Empty
PosteTema: Re: Camping i koronanorge 2020   Camping i koronanorge 2020 Icon_minitimeLør 13 Jun 2020 - 22:22

OK, er det slik at den veldig bestemte turen til Lofoten er avlyst? Eller hva?

Ellers, kjør sørover, det er der den stabile sommeren finnes. Tyskland er bra, Italia bedre. Gjelder også for interessante saker å besøke. Har aldri påstått at en flott campingplass er målet selv om de er utrolig fine på lidoen. Selvsagt fint med en super campingplass, alltid bra det, men det er jo alt det andre med et oppkomme av interessante steder å besøke som gjør at besøket blir både lærerikt og hyggelig. Men igjen, dere gjør slik dere vil selvsagt, og det gjør vi også. Gi blanke i alle utrolige steder å besøke i Italia, det er ok det om det er det man vil. Glem Italia. Vi gjør slik vi vil, dere gjør slik dere vil, kjempefint det. Mexico er sikkert fint, men vi foretrekker Europa, og å bli kjent med egen historie.

Vi har etter hvert hatt mange runder rundt dette med besøk i Italia, og dere vil ikke dit selv om det er supert der på alle vis. Greit nok det også, selvsagt. Stopp gjerne i Bayern. Bayern er fint, men Italia er enda bedre, og ikke er det mange milene ned til Adriaterhavet når man er sør i Bayern heller, en kort dagstur, men ok, la det være. Ta fly eller hva det nå skal være dersom det blir vurdert som bedre. Forstår det fortsatt ikke, men aksepterer selvsagt at man tenker ulikt. Kjøretid fra Füssen til lidoen er noen få timer, først over Fernpass og deretter Brenner eller over Udine! Grei vei også med stor vogn, og utrolig flott vei å kjøre. Anbefales!

Ellers, har nylig fått ny 6,5 l motorolje og filter på Audien, så både bilen og jeg er klar til ny langtur! Oljeskift med filter årlig, Longlifeservice annethvert år. Og neste år blir det 60000km-service Longlife med oljeskift også på S-tronickassa i tillegg til ny motorolje og filter, trolig i Kiel. Har med Castrololje i bilen i og med at Audi i Kiel benytter Aral.

Men god tur til Tyskland, håper dere ikke blir fastlåst med karantenebestemmelser. Det er unektelig greit med eget hus, egne klær, egne ting i kjøleskapet m.v. som man bringer med, det begrenser smitterisikoen betydelig. Kjør på, misunner dere nesten, men det blir vel først neste år det blir trygt å kjøre sørover dersom vaksinen da er på plass.
Til Toppen Go down
Sponsored content
Camping i koronanorge 2020 Empty
PosteTema: Re: Camping i koronanorge 2020   Camping i koronanorge 2020 Icon_minitime

Til Toppen Go down
 
Camping i koronanorge 2020
Til Toppen 
Side 1 av 1

Permissions in this forum:Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
CARAVANFORUM :: Langs Vegen :: Veien til Italia-
Gå Til: