CARAVANFORUM
Vil du reagere på denne meldingen? Registrer deg på forumet med noen få klikk eller logg inn for å fortsette.
CARAVANFORUM

Caravan forum for campere
 
PortalePortale  IndeksIndeks  GalleryGallery  SøkSøk  Latest imagesLatest images  Bli MedlemBli Medlem  Logg Inn  

 

 Skanör-Falsterbo på vei til og fra Tyskland

Go down 
2 posters
AvInnlegg
OyvindSP
DIREKTØR!
DIREKTØR!
OyvindSP


Male
Antall Innlegg : 640
Localisation : Slemmestad
Registration date : 24.06.2008

Skanör-Falsterbo på vei til og fra Tyskland Empty
PosteTema: Skanör-Falsterbo på vei til og fra Tyskland   Skanör-Falsterbo på vei til og fra Tyskland Icon_minitimeMan 28 Jul 2008 - 10:53

Ferien i år startet (nær sagt som vanlig) i Skåne, den sydligste delen av vårt naboland, nærmere bestemt på halvøya som går under navnet Näset på folkemunne. Turen startet passe tidlig lørdag morgen 5. juli. Vi hadde satt opp tre DVD-skjermer, ladet alle Nintendoene og lastet opp med vann og mat. Som vanlig lurte de på om det var langt igjen da vi kom opp av Oslofjordtunellen, og svaret er da selvfølgelig JA! Vi skulle kjøre første dag direkte til Falsterbo sør for Malmö, ca. 65 mil. Underveis tok vi en lang hvil ved Halmstad, det er en fantastisk sandstrand der, og god parkering på et jorde ved Hagöns Camping, tett ved E6.

Vel fremme i Falsterbo la vi oss tilrette på vår faste plass på Ljungens Camping http://www.mamut.net/ljungenscamping/, en koselig og ganske billig plass (SEK 240 med strøm pr. døgn) Ettersom det er trangt på plassen, og vi gjerne vil vite at vi får en romslig plass til vogna, forhåndsbestiller vi plass for stor vogn.

Etter noen fine dager med utflukt til Ales Stenar (mest for å få gått litt, steinene er like interessante som ...andre steiner Surprised ), Smygehuk (Sveriges sørligste punkt), Malmö (Turning Torso, gamlebyen og Teknisk Museum) dro vi den korte turen til Trelleborg og ombord i ferja til Sassnitz. Vi tilbragte ti dager på Rügen, tenkte å skrive en liten epistel om dette i Tysklands-mappa litt senere.

(Det er en meget god grunn til å forlate Falsterbo midt i juli, den heter Falsterbo Horse Show, og trekker 80 000 + tilskuere Shocked , noe som gjør det helt umulig å være alminnelig turist i den uka.)

Etter samme ferjeturen tilbake mandag 21. kom finværet for fullt, og vi fikk virkelig brukt de fantastiske sandstrendene rundt Näset. Det ble nesten for mye, så på fredag tok vi turen til København med tog over Øresundsbroen. Vi pleier å parkere på Svågertorp, siste holdeplass før broen. Det koster ca. 350 SEK for familiebilett t/r København med toget. Veldig god løsning, da det er kun 200 m fra Hovedbanegården til inngangen på tivoli. Tivoli i Køben er faktisk det ultimate stedet for barn opp til 8-9 år, og prisene er fortsatt helt OK, 245 DKK for barn 3-11 og 285 DKK for voksne med ubegrenset kjøring av alle aktiviteter. Etter maaaange timer mer moro var det godt å komme hjem til vogna, sette på ACen og binge!

Turen hjem på søndagen foregikk i 30 graders varme, og da ba faktisk barna om at vi skulle kjøre på, det var rett og slett for varmt å være utendørs! Eneste stopp av noe lengde var på McD i Sarpsborg for litt is....

En GOD og ALT FOR KORT ferie er over!
Til Toppen Go down
Johnny
ALMOST MEMBER OF HONOR!!
ALMOST MEMBER OF HONOR!!
Johnny


Antall Innlegg : 8907
Age : 67
Localisation : Songdalen/Vest Agder
Registration date : 12.03.2007

Skanör-Falsterbo på vei til og fra Tyskland Empty
PosteTema: Re: Skanör-Falsterbo på vei til og fra Tyskland   Skanör-Falsterbo på vei til og fra Tyskland Icon_minitimeMan 28 Jul 2008 - 13:55

Oyvindsp. Artig tur dere har hatt i sommer. Må nok ta en lignende tur en gang men blir uten unger for vår del.
Og at dere valgte å forlate det stedet med masse hestefolk ja forstår det godt. Er selv vokst opp i en hestegal familie og slitt mine økter med disse 4beinte hestekreftene.
Ser frem til å lese om resten av turen.
Til Toppen Go down
https://www.facebook.com/johnny.utsogn?ref=tn_tnmn
 
Skanör-Falsterbo på vei til og fra Tyskland
Til Toppen 
Side 1 av 1
 Similar topics
-
» Tyskland
» Brukt fortelt?
» Erfaring med fortelt.dk?
» Tyskland og Østerrike
» Reiselandet Tyskland

Permissions in this forum:Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
CARAVANFORUM :: REISESKILDRINGER :: REISE I SVERIGE-
Gå Til: